FC-1201

A minimalist abode that instills virtue of functionality and aesthetics. The concept was to have a privacy-based zonal bifurcation of the space, yet making it exceptionally sociable for the users, this was done by accumulating several highly occupied zones and segregating them from the private spaces and defining it by a clear transition within the house. The space is designed to be a sufficiently bright and ventilated space that could adapt to the client’s multifunctional needs and their socially active lifestyle with diverse spaces for conversations and host gatherings. The minimal aesthetic of the space is fairly modern with a touch of traditional Indian elements, furthermore, the introduction of several patches of green throughout the residence made it a more lively experience and additionally contributed to a subtle tropical vibe within the house.